tiistai 7. maaliskuuta 2017

Äitiyspakkaus 2017

Tänään julkaistiin uusi äitiyspakkaus! Odotin sitä kovasti, vaikka päätettiinkin jo miehen kanssa, että tällä kertaa otetaan äitiyspakkaus rahana.




Mutta yllätyin kyllä, kaikenkaikkiaan aika kiva, unisex paketti kokonaisuudessaan :) Meillähän on ennestään vuoden 2015 äitiyspakkaus, josta käyttöön sitten lopulta tuli ulkovaatteet, makuupussi, lakanat, yöpuku, sukat, sukkahousut, kestovaippa, sekä hygieniatarvikkeet. Eli tavalliset sisävaatteet jäi sitten kuitenkin aika lailla käyttämättä.


Tämän vuoden makuupussi on ihan superihana, toppahaalari myöskin hieno :) Uutuustuotteena  Comebackin monen vuoden jälkeen teki liukuvoide ;)

Tykkään, kun potkuhousujen määrää on vähennetty yhteen, sillä meillä ainakaan ei käytetty potkuhousuja oikeastaan koko vauva-aikana.

Tylsin juttu taisi olla nuo lakanat, parina viime vuotena kun on ollut tosi ihanat lakanat ♥



Mitä ajatuksia uusi äitiyspakkaus herättää? :) 



kuva: Kela

4 kommenttia:

  1. Kiva kun vierailit blogissani, löysin sitä kautta tänne :)

    Itse tosiaan tykkäsin uudesta äitiyspakkauksesta. Siellä on paljon kivoja tuotteita ja ihania kuoseja <3

    VastaaPoista
  2. Ihanin juttu taitaa olla tuo pehmolelu. Muuten värimaailma on aika tylsä ja raidat. Itse en pukis kellekkään raitoja päälle. En edes vauvalle. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo pehmolelu on kyllä aika ihana <3 Heheeh, niin niitä makuja on erilaisia :) Tosin minuukaan ei nappaa nuo raitasukat, tai oikean yläkulman raitabody :D

      Poista