tiistai 7. marraskuuta 2017

Askarteluvimma

Meille on pesiytynyt askarteluvimma. Itsekin toki tykkään kovasti kaikkea väsäillä, mutta tällä kertaa askartelukärpänen on puraissut taaperoa. Haluan miimata!, eli liimata, meillä kuuluu usein.



Eilen olikin sitten ihan tyypin lempparipäivä, askartelua kerhossa, ja kotonakin väsäiltiin vielä isänpäiväkortteja vaarille, ukille ja ukolle. 

Monesti meillä lapsonen maalailee sormiväreillä nakuna, ennen kylpyaikaa. Silloin se on ihanan rentoa puuhaa äidinkin mielestä, etenkin kun ipana tykkää kovasti maalailla itseään. Iso vahakangas vaan alle ja maalaushommiin. 



Tietyn lopputuloksen hakeminen ja vaatteet päällä oleminen tekee kyllä asiasta huomattavasti rankemman homman.. Täytynee varmaan päästää lapsonen maalailemaan hetipian uudestaan, vähän epäilen, ettei tuo aikuisen sanelema "sotketaan niin vähän kuin mahdollista" -askartelu tällä kertaa ollut sellainen ihana taidehetki, josta ipana haaveili :D



Mutta saatiinpahan kortit tehtyä, ja ihanat pikkunorsut tulikin ♥

3 kommenttia:

  1. Wau ihania kortteja! Nellakin rakastaa sormivärejä, mut ei tykkää sotkemisesta. Haluaisin tehdä enemmän kortteja käsiä apuna käyttäen, mut Nella haluaa, että sormet pyyhitään heti, kun ovat likaisia. Tosi tarkka tyyppi täällä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Vauvan käden jälki oli vähän haastavaa saada :D Meillä taas se sotkeminen on se the juttu :)

      Poista
    2. Joo vauvan kädenjälki oli yhtä mielenkiintoista, ku Nellanki aikoinaan. Mut saatiin me vauvakirjaan onneksi jonkinlainen muisto :)

      Poista